Desapareguda
Harlan Coben

Policial

Desapareguda

Advertisement

Novela disponible en Catalán


Fa anys que Myron Bolitar no té notícies de Terese Collins, amb qui va mantenir un idil·li sonat, de manera que la trucada desesperada de la dona des de París el deixa completament desconcertat. «Vine a París», li diu la Terese, deixant en l'aire l'a ...
Compra el libro en papel por   4.94 €

Pedido rápido de Paypal

Envío: 4,5 €


5€ Gratis por registrarte en Fintonic


Puedes comprarlo a través de tiendas externas

Desapareguda - Harlan Coben


Advertisement


Nombre: Desapareguda


Escrito por: Harlan Coben

Traducido por: Anna Campeny Valls

Tipo de documento: EPUB   

Tipo: Ficción

Género: Novela

Temas: Policial

Número de páginas: 257

Idioma del fichero: Catalán

Año de publicación: 2009

ISBN: 9788474106930
SINOPSIS:

Fa anys que Myron Bolitar no té notícies de Terese Collins, amb qui va mantenir un idil·li sonat, de manera que la trucada desesperada de la dona des de París el deixa completament desconcertat. «Vine a París», li diu la Terese, deixant en l'aire l'aroma d'una trobada romàntica, sensual, amb què recuperar el temps perdut. Però la Terese pronuncia les paraules amb una altra intenció. En Rick, el seu exmarit, estrella de la CNN, ha aparegut assassinat i ella és l'única sospitosa del crim. La prova preliminar d'ADN, no obstant, assenyala una altra persona: la seva filla. ¿Però no és morta des de fa més de deu anys?
Bolitar mai no hauria endevinat el torbador secret íntim de Terese Collins, una història que no només els deixarà tots dos absolutament destrossats, sinó que també podria canviar el món. Un secret en què s'encreuen el periodisme i la Interpol. I fins i tot el Mossad.

Loading...Deja un comentarioCaptcha

Información y reglas