El codi Da Vinci
Dan Brown

Intriga , ,

El codi Da Vinci

eBook ofrecido por Playster ¡libros ilimitados!

Novela disponible en Catalán


Robert Langdon, un professor de simbologia religiosa de la Universitat de Harvard que és de visita a París, rep una trucada inquietant a mitjanit a l'hotel. Algú li comunica que un vell curador del Louvre ha estat assassinat dins del museu i s'ha tro ...
Compra el libro en papel por   9.92 €

Pedido rápido de Paypal

Envío: 4,5 €


Puedes comprarlo a través de tiendas externas


Únete y recibe encuestas que canjearás por libros
Únete y recibe un descuento de un 5% en


Enlaces para su descarga

Nombre: El codi Da Vinci


Escrito por: Dan Brown

Tipo de documento: EPUB   

Tipo: Ficción

Género: Novela

Temas: Intriga , ,

Número de páginas: 509

Idioma del fichero: Catalán

Año de publicación: 2003

ISBN: 9788499300269

Contiene anotacionesSINOPSIS:

Robert Langdon, un professor de simbologia religiosa de la Universitat de Harvard que és de visita a París, rep una trucada inquietant a mitjanit a l'hotel. Algú li comunica que un vell curador del Louvre ha estat assassinat dins del museu i s'ha trobat una xifra misteriosa al costat del cadàver. Quan el professor Langdon, assistit per una brillant criptògrafa francesa, Sophie Neveu, intenta treure l'entrellat d'aquest misteri, descobreix amb estupor tota una sèrie de pistes amagades en les obres de Da Vinci, unes pistes ben visibles per a tothom però enginyosament amagades pel pintor.
El misteri es complica quan Langdon descobreix que el vell curador del Louvre pertanyia a una societat secreta de la qual també havien format part Isaac Newton, Botticelli, Victor Hugo i el mateix Da Vinci. Langdon sospita que està resseguint les traces d'un secret de transcendència històrica, un secret enormement revelador i perillós a la vegada. Al llarg d'una persecució frenètica, Langdon i Neveu topen amb un poder sense rostre que s'anticipa als seus passos a cada moment. Si no aconsegueixen desxifrar el puzzle del laberint en què s'han ficat, el secret de la societat de Sió s'esvairà per sempre.
Deja un comentarioCaptcha

Información y reglas