El talent de Ripley
Patricia Highsmith

Policial , ,

El talent de Ripley

eBook ofrecido por Playster ¡libros ilimitados!

Novela disponible en Catalán


En Tom Ripley encara és un bon noi. Per això el milionari senyor Greenleaf l'envia a Europa, perquè intenti fer tornar el seu fill Dickie, lliurat a la vida bohèmia en el sud de Nàpols. Quan en Tom arriba, però, més que provar de satisfer l'encàrrec, ...

Puedes comprarlo a través de tiendas externas


Por ser cliente de BANKINTER-COINC le regala un 4% de sus compras en   Y una tarjeta regalo con 25€ en saldo

SUSCRÍBASE EN 5 MINUTOS

Para obtener el descuento, cree su cuenta e introducir el código 17COINC55620 en el campo “Código Promocional” del formulario de registro.


Enlaces para su descarga
Nombre: El talent de Ripley


Escrito por: Patricia Highsmith

Traducido por: Ricard Biel

Tipo de documento: EPUB   

Tipo: Ficción

Género: Novela

Temas: Policial , ,

Número de páginas: 257

Idioma del fichero: Catalán

Año de publicación: 1955

ISBN: 9788482645902
SINOPSIS:

En Tom Ripley encara és un bon noi. Per això el milionari senyor Greenleaf l'envia a Europa, perquè intenti fer tornar el seu fill Dickie, lliurat a la vida bohèmia en el sud de Nàpols. Quan en Tom arriba, però, més que provar de satisfer l'encàrrec, es fa molt amic d'en Dickie, i de la seva xicota, la Marge, i es deixa seduir per la vida regalada i feliç de la parella. Comença una relació complexa entre ells i quan en Dickie, potser frívolament, el vol apartar del seu costat, en Tom reacciona amb molta, molta violència. Highsmith crea un dels personatges més memorables de la literatura de suspens, un ésser humà sensible i intel·ligent, capaç dels actes més vils, però que en cap moment ens deixa de seduir amb la seva capacitat d'improvisació. El talent de Ripley, novament traduÁ¯da al català per Ricard Biel, és la primera d'una sèrie de cinc novel·les sobre aquest personatge inquietant i amoral.
Deja un comentarioCaptcha

Información y reglas