El tercer home
Graham Greene

Policial

El tercer home

Advertisement

Novela disponible en Catalán


L'escriptor de novel·les de l'oest Rollo Martins arriba a la Viena assolada i en ruïnes de després de la Segona Guerra Mundial, on les quatre potències aliades es reparteixen el control de la ciutat. En Rollo, que hi va amb la promesa d'una feina que ...

5€ Gratis por registrarte en Fintonic


Puedes comprarlo a través de tiendas externas

El tercer home - Graham Greene


Advertisement


Nombre: El tercer home


Escrito por: Graham Greene

Traducido por: Joan Fontcuberta i Gel

Tipo de documento: EPUB   

Tipo: Ficción

Género: Novela

Temas: Policial

Número de páginas: 105

Idioma del fichero: Catalán

Año de publicación: 1950

ISBN: 9788482645308
SINOPSIS:

L'escriptor de novel·les de l'oest Rollo Martins arriba a la Viena assolada i en ruïnes de després de la Segona Guerra Mundial, on les quatre potències aliades es reparteixen el control de la ciutat. En Rollo, que hi va amb la promesa d'una feina que li ha ofert el seu amic d'infància Harry Lime, un cop allà s'assabenta que en Harry ha mort atropellat, i té el temps just d'assistir a l'enterrament. Però la vida a Viena val molt poc. Les activitats que en Harry havia dut a terme en vida de seguida es revelen dubtoses, i les circumstàncies de la seva mort accidental, també.
Escrita com a pas previ abans d'abordar el guió de la pel·lícula del mateix títol, El tercer home és un prodigi de concisió narrativa i perspicàcia en la construcció dels personatges i una de les novel·les més celebrades del seu autor.

Loading...Deja un comentarioCaptcha

Información y reglas