La fossa de Ripley
Patricia Highsmith

Policial

La fossa de Ripley

Advertisement

Novela disponible en Catalán


Tom Ripley, feliçment casat amb una hereva francesa, viu a prop de París i ha assolit alguns dels seus principals objectius a la vida: ser raonablement ric, no haver de treballar i dur una vida regalada. Tot amb poc més de trenta anys. A aquesta enve ...
Compra el libro en papel por   4.94 €

Pedido rápido de Paypal

Envío: 4,5 €


5€ Gratis por registrarte en Fintonic


Puedes comprarlo a través de tiendas externas

La fossa de Ripley - Patricia Highsmith


Advertisement


Nombre: La fossa de Ripley


Escrito por: Patricia Highsmith

Traducido por: Ricard Biel

Tipo de documento: EPUB   

Tipo: Ficción

Género: Novela

Temas: Policial

Número de páginas: 258

Idioma del fichero: Catalán

Año de publicación: 1970

ISBN: 9788482646176
SINOPSIS:

Tom Ripley, feliçment casat amb una hereva francesa, viu a prop de París i ha assolit alguns dels seus principals objectius a la vida: ser raonablement ric, no haver de treballar i dur una vida regalada. Tot amb poc més de trenta anys. A aquesta envejable situació hi contribueix amb uns ingressos notables la Derwatt Ltd, una empresa que aprofita l'èxit d'un pintor que es va suïcidar a Grècia i que és sistemàticament falsificat. Quan l'autenticitat dels quadres es posa en dubte i tota la vida de Ripley pot anar-se'n en orris, els esdeveniments es precipiten.
Publicada per primer cop el 1970, aquesta novel·la de Patricia Highsmith, és la segona de la sèrie dedicada a Tom Ripley, un dels personatges més inquietants de la novel·la negra contemporània. Amoral i amb un sistema propi de valors, la creació de Highsmith arriba al seu cim gràcies a la perfecció de la trama i a l'estil tallant i angoixant d'una de les millors escriptores de la segona meitat del segle XX que en aquesta ocasió ens endinsa en el gran debat entre la realitat i la ficció tant a la vida com en el món de l'art.

Loading...Deja un comentarioCaptcha

Información y reglas