Moby Dick
Herman Melville

Aventuras , ,

Moby Dick

eBook ofrecido por Playster ¡libros ilimitados!

Novela disponible en Catalán


«L'aigua i la meditació resten unides per sempre». Així justifica l'Ismael l'atracció irresistible que sent d'embarcar-se en un balener vers les misterioses mars del Sud. I de mica en mica, aquesta incertesa es va fent més clara: ens trobem davant la ...
Compra el libro en papel por   8.98 €

Pedido rápido de Paypal

Envío: 4,5 €


Puedes comprarlo a través de tiendas externas


Por ser cliente de BANKINTER-COINC le regala un 4% de sus compras en   Y una tarjeta regalo con 25€ en saldo

SUSCRÍBASE EN 5 MINUTOS

Para obtener el descuento, cree su cuenta e introducir el código 17COINC55620 en el campo “Código Promocional” del formulario de registro.


Enlaces para su descarga
Nombre: Moby Dick


Escrito por: Herman Melville

Traducido por: Maria Antònia Oliver

Tipo de documento: EPUB   

Tipo: Ficción

Género: Novela

Temas: Aventuras , ,

Número de páginas: 769

Idioma del fichero: Catalán

Año de publicación: 1851

ISBN: 9788475024158
SINOPSIS:

«L'aigua i la meditació resten unides per sempre». Així justifica l'Ismael l'atracció irresistible que sent d'embarcar-se en un balener vers les misterioses mars del Sud. I de mica en mica, aquesta incertesa es va fent més clara: ens trobem davant la lluita personal d'un home, el capità Ahab, contra un animal, la llegendària i ferotge balena blanca Moby Dick.
Però per la seva riquesa èpica i pel complex fresc del destí humà que hi retrata Moby Dick (1851) és més que això. Per les seves pàgines, tenyides tothora d'una atmosfera apocalíptica i fantàstica, hi circula l'etern combat i l'exaltació de la lluita de l'home contra la natura; la contemplació fascinada, a estones altament lírica, de la força cega del mar.

«El símbol de la balena és menys apte per suggerir que el cosmos és malvat que per suggerir la seva vastitud, la seva inhumanitat, la seva bestial i enigmàtica estupidesa (...) l'univers de Moby Dick és un cosmos (un caos) no només perceptiblement maligne sinó també irracional.», Jorge Luis Borges
Deja un comentarioCaptcha

Información y reglas