Artur Mas: on són els meus diners?
Marta Sibina i Camps

Comunicación

Artur Mas: on són els meus diners?

Advertisement

Divulgación disponible en Catalán


El 23 d'octubre de 2012 els editors de la revista CAFÈAMBLLET van ser condemnats a pagar un multa de 10.000€ per haver «danyat l'honor» de Josep Maria Via, un assessor del president Artur Mas. La sentència concloïa que el vídeo sobre l'opaci ...

Puedes comparlo a través de tiendas externas

Regalamos 5€ por registrarte
5€ Gratis por registrarte en i-say.com
Participa en encuestas, comparte tus opiniones y elige tus regalos. ¡Todo con i-Say!
¡Además participarás en el sorteo de 30 tarjetas de compra prepago por valor de 100 € cada una!

Artur Mas: on són els meus diners? - Marta Sibina i Camps


Advertisement


Nombre: Artur Mas: on són els meus diners?


Escrito por: Marta Sibina i Camps

Tipo de documento: EPUB   

Tipo: No Ficción

Género: Divulgación

Temas: Comunicación

Número de páginas: 292

Idioma del fichero: Catalán

Año de publicación: 2013

Contiene ilustraciones y Contiene anotacionesSINOPSIS:

El 23 d'octubre de 2012 els editors de la revista CAFÈAMBLLET van ser condemnats a pagar un multa de 10.000€ per haver «danyat l'honor» de Josep Maria Via, un assessor del president Artur Mas. La sentència concloïa que el vídeo sobre l'opacitat al sistema sanitari fet per CAFÈAMBLLET ”titulat «El major robatori de la història de Catalunya»” lesionava el «dret a l'honor» de l'assessor de Mas.
La condemna va posar la revista i els seus dos editors ”la Marta i l'Albano” prop del tancament i la ruïna econòmica. Quan el veredicte es va fer públic milers de persones arreu del món van reaccionar i es van oferir a ajudar a pagar la multa per evitar el tancament de la revista. Però la Marta i l'Albano tenien uns altres plans: «Fer una col·lecta per pagar la multa és un acte de defensa quan el que cal és passar a l'atac». Així, van proposar una col·lecta, no per pagar la multa, sinó per tenir els diners necessaris per editar un llibre on s'expliqués amb tot detall l'escandalós i opac funcionament del sistema sanitari. En només 12 hores centenars de persones van finançar el llibre.
Sis mesos després de la condemna, el llibre està acabat. El teniu a les mans. Sis mesos més tard, la major part de les persones que es citaven al vídeo estan imputades i sent investigades per la justícia. A la sortida del judici ho van deixar clar: «Ens poden posar les multes que vulguin, però no callarem. Per cada vídeo que ens facin retirar, en penjarem deu. Explicarem a tothom i amb tots els mitjans al nostre abast tot el que hem descobert».
Aquest llibre respon a aquesta convicció. Si el vídeo de 20 minuts que la Marta i l'Albano van penjar a Youtube no va agradar gens als responsables sanitaris, les 352 planes d'aquest llibre els faran patir. I el millor de tot: els seus lectors gaudiran moltíssim.

CITAS:
  • Els nois de CAFÁˆAMBLLET fan palès un principi bàsic: que només hi ha dues classes
    de periodisme, la premsa rosa i la que tard o d'hora topa amb el poder. Albert Sánchez Piñol


Loading...Deja un comentarioCaptcha

Información y reglas