Nils Holgerssons underbara resa genom Sverige
Selma Lagerlöf

Aventuras , Juvenil , Juvenil

Nils Holgerssons underbara resa genom Sverige

eBook ofrecido por Playster ˇlibros ilimitados!

Novela disponible en Sueco


Förkortad version

Nils Holgersson är 14 ÁĄr gammal och bor med sina föräldrar pÁĄ en gÁĄrd i västra Vemmenhögs socknen i södra SkÁĄne. Det han gillar mest är att busa, sova, äta och att reta djur. En söndag gÁĄr hans föräldrar till kyrk ...

Puedes comparlo a través de tiendas externas


Por ser cliente de BANKINTER-COINC le regala un 4% de sus compras en   Y una tarjeta regalo con 25€ en saldo

SUSCRÍBASE EN 5 MINUTOS

Para obtener el descuento, cree su cuenta e introducir el código 17COINC55620 en el campo “Código Promocional” del formulario de registro.


Enlaces para su descarga
Nombre: Nils Holgerssons underbara resa genom Sverige


Escrito por: Selma Lagerlöf

Tipo de documento: EPUB   

Tipo: Ficción

Género: Novela

Temas: Aventuras , Juvenil , Juvenil

Número de páginas: 76

Idioma del fichero: Sueco

Ańo de publicación: 1962

Contiene ilustracionesSINOPSIS:

Förkortad version

Nils Holgersson är 14 ÁĄr gammal och bor med sina föräldrar pÁĄ en gÁĄrd i västra Vemmenhögs socknen i södra SkÁĄne. Det han gillar mest är att busa, sova, äta och att reta djur. En söndag gÁĄr hans föräldrar till kyrkan, men Nils vill inte följa med och denna gÁĄng slipper han följa med. Men istället fick han en uppgift att läsa 14 sidor predikan. Nils somnar och när han vaknar träffar han en liten tomte. Nils fÁĄngar tomten med en hÁĄv, tomten erbjuder honom en silverskedja och en guldpenning om Nils skulle släppa ut honom. Efter en lÁĄng stund släpper han ut tomten, men försöker fÁĄnga honom igen. Men denna gÁĄng fÁĄr han en örfil om gör att han svimmar. När Nils vaknar upp igen är han förvandlad till en liten minidvärg, och nu förstÁĄr han vad alla djur säger. När en gÁĄskarl bestämmer sig för att följa med en grupp vildgäss som flyger för bi, Nils försöker stoppa honom men istället för att stanna tar gÁĄsen Nils pÁĄ ryggen. «SÁĄ börjar det lÁĄnga äventyret».
Deja un comentarioCaptcha

Información y reglas