Ripley en perill
Patricia Highsmith

Intriga , ,

Ripley en perill

eBook ofrecido por Playster ¡libros ilimitados!

Novela disponible en Catalán


El nostre vell amic Tom Ripley viu tranquil en un poblet als afores de París, Villeperce, amb la seva dona i l'amistat d'una colla de veïns. Aparentment, ja té la feina feta. Però de sobte s'instal·la prop del seu recer una misteriosa parella d'ameri ...

Puedes comparlo a través de tiendas externas


Por ser cliente de BANKINTER-COINC le regala un 4% de sus compras en   Y una tarjeta regalo con 25€ en saldo

SUSCRÍBASE EN 5 MINUTOS

Para obtener el descuento, cree su cuenta e introducir el código 17COINC55620 en el campo “Código Promocional” del formulario de registro.


Enlaces para su descarga
Nombre: Ripley en perill


Escrito por: Patricia Highsmith

Traducido por: Josep Julià

Tipo de documento: EPUB   

Tipo: Ficción

Género: Novela

Temas: Intriga , ,

Número de páginas: 273

Idioma del fichero: Catalán

Año de publicación: 1991
SINOPSIS:

El nostre vell amic Tom Ripley viu tranquil en un poblet als afores de París, Villeperce, amb la seva dona i l'amistat d'una colla de veïns. Aparentment, ja té la feina feta. Però de sobte s'instal·la prop del seu recer una misteriosa parella d'americans, David i Janice Pritchard, que remouen el passat del fascinador personatge de Highsmith. Ripley viatja, s'interessa per l'art, mima els amics... i es defensa. L'autora de El talent de Ripley és una gran mestra del suspens, però l'esbalaïdora psicologia de Tom Ripley va més enllà, ens endinsa a les pregoneses del risc, del càlcul fred, d'una vida que per més que ja coneixem encara ens esgarrifa... Un nou atzucac ens recorda que Tom és viu, i que és imprevisible. Serà massa feixuc, el passat, per a un home tan singular?
Deja un comentarioCaptcha

Información y reglas