Seny i sentiment
Jane Austen

Drama

Seny i sentiment

Advertisement

Novela disponible en Catalán


Seny i sentiment és la història de dues germanes de temperaments totalment oposats, que viuen en un poblet d'Anglaterra a finals del segle XVIII. Elinor, tranquil·la i pacient, és el paradigma de la prudència i l'autocontrol, i la seva germana ...

5€ Gratis por registrarte en Fintonic


Puedes comprarlo a través de tiendas externas

Seny i sentiment - Jane Austen


Advertisement


Nombre: Seny i sentiment


Escrito por: Jane Austen

Traducido por: Xavier Pàmies

Tipo de documento: EPUB   

Tipo: Ficción

Género: Novela

Temas: Drama

Número de páginas: 344

Idioma del fichero: Catalán

Año de publicación: 1811

ISBN: 9788430762941
SINOPSIS:

Seny i sentiment és la història de dues germanes de temperaments totalment oposats, que viuen en un poblet d'Anglaterra a finals del segle XVIII. Elinor, tranquil·la i pacient, és el paradigma de la prudència i l'autocontrol, i la seva germana petita, Marianne, és molt emocional, impulsiva i sensible. Tot i ser tan diferents, comparteixen les mateixes penes amoroses: totes dues perden l'afecte dels seus pretendents. Elinor desitja un home que es compromet amb una altra, i Marianne perd el cor per un pocavergonya que la deixa plantada.
El seu patiment mutu les farà ajudar-se a comprendre's l'una a l'altra: l'amor de debò arriba finalment quan el seny deixa pas al sentiment i el sentiment cedeix davant el seny.
Una sàtira molt intel·ligent sobre els excessos de les emocions que van caracteritzar l'època del romanticisme que va viure Jane Austen, fidel retratista de les virtuts i misèries britàniques.

Loading...Deja un comentarioCaptcha

Información y reglas