L Hotel París
Vicent Andrés i Estellés

Otros

L Hotel París

Advertisement

Poesía disponible en Catalán


Vicent Andrés Estellés va ser el gran renovador de la poesia valenciana del segle XX. Poeta infatigable, va escriure una vastíssima obra de més de 50 títols i va recórrer els grans temes de la literatura, des de la mort fins a l'amor, passant per la ...

5€ Gratis por registrarte en Fintonic


Puedes comparlo a través de tiendas externas

L Hotel París - Vicent Andrés i Estellés


Advertisement


Nombre: L Hotel París


Escrito por: Vicent Andrés i Estellés

Tipo de documento: EPUB   

Tipo: Ficción

Género: Poesía

Temas: Otros

Número de páginas: 27

Idioma del fichero: Catalán

Año de publicación: 1973
SINOPSIS:

Vicent Andrés Estellés va ser el gran renovador de la poesia valenciana del segle XX. Poeta infatigable, va escriure una vastíssima obra de més de 50 títols i va recórrer els grans temes de la literatura, des de la mort fins a l'amor, passant per la fam, el sexe i la guerra. A la lírica de la dècada dels anys cinquanta, va aportar una proposta poètica original. El seu llenguatge era directe i senzill, narratiu i èpic. A més, va incorporar, de manera testimonial però també crítica, la realitat personal i col·lectiva de postguerra.
Als setanta va arribar l'eclosió, gràcies a la mà hàbil de l'escriptor Joan Fuster, bon amic seu, i l'enginy de l'editor Eliseu Climent. Van sortir Lletres de canvi' (1970), Primera audició', La clau que obri tots els panys' i Llibre de meravelles' (1971) –aquest darrer, un best-seller' poètic–, seguits de L'ofici de demà' (1971), L'Hotel París' (1973) i El gran foc dels garbons' (1975), per citar-ne només alguns. Bona part d'aquests volums havien estat escrits als anys cinquanta i seixanta.

Loading...Deja un comentarioCaptcha

Información y reglas