Cirkeln
Mats Strandberg

Aventuras , Juvenil , Juvenil

Cirkeln

Advertisement

Novela disponible en Sueco


Engelsfors. Vackert namn, risig stad. Omgiven av djupa skogar där människor ofta gÁ¥r vilse och försvinner. Höstterminen har just börjat när en elev hittas död pÁ¥ en av gymnasieskolans toaletter. Alla förmodar att det var ett självmord. Alla utom de ...

5€ Gratis por registrarte en Fintonic


Puedes comparlo a través de tiendas externas

Cirkeln - Mats Strandberg


Advertisement


Nombre: Cirkeln


Escrito por: Mats Strandberg

Tipo de documento: EPUB   

Tipo: Ficción

Género: Novela

Temas: Aventuras , Juvenil , Juvenil

Número de páginas: 394

Idioma del fichero: Sueco

Año de publicación: 2011
SINOPSIS:

Engelsfors. Vackert namn, risig stad. Omgiven av djupa skogar där människor ofta gÁ¥r vilse och försvinner. Höstterminen har just börjat när en elev hittas död pÁ¥ en av gymnasieskolans toaletter. Alla förmodar att det var ett självmord. Alla utom de som vet sanningen.

Sex tjejer har just börjat gymnasiet. De har inget gemensamt - förutom att en urÁ¥ldrig ondska jagar dem. En natt dÁ¥ mÁ¥nen färgats mystiskt röd förs alla sex till den nedlagda folkparken. De vet inte hur de har kommit dit eller varför de är där, men utan varandra kommer de inte att överleva.

De fÁ¥r veta att de är häxor. De Utvalda, som nämns i en urÁ¥ldrig profetia. Plötsligt är gymnasiet pÁ¥ liv och död - bokstavligt talat. De mÁ¥ste lära sig samarbeta trots sina olikheter, och kontrollera de magiska krafter som vaknat till liv inom dem. Tiden hÁ¥ller pÁ¥ att rinna ut. De mÁ¥ste hitta och besegra ondskan som jagar dem, innan ondskan hittar dem.

Loading...Deja un comentarioCaptcha

Información y reglas