Espècies protegides
Ferran Torrent

Humor , Otros , Otros

Espècies protegides
Compra el libro en papel por   19.36 €

Pedido rápido de Paypal

Envío: 4,5 €

Novela disponible en Catalán


La fauna valenciana és rica en exemplars reincidents. Juan Lloris, l'empresari que va intentar convertir-se en personatge social sense aconseguir-ho, no està disposat a renunciar-hi encara, i busca una plataforma que el projecte en el camp de la polí ...
Hazlo más sencillo, te mandamos el libro digital por


Disponible pedido rápido de Paypal


Puedes comprarlo a través de tiendas externasEnlaces para su descarga
Nombre: Espècies protegides


Escrito por: Ferran Torrent

Tipo de documento: EPUB   

Tipo: Ficción

Género: Novela

Temas: Humor , Otros , Otros

Número de páginas: 170

Idioma del fichero: Catalán

Año de publicación: 2003

ISBN: 9788476609231
SINOPSIS:

La fauna valenciana és rica en exemplars reincidents. Juan Lloris, l'empresari que va intentar convertir-se en personatge social sense aconseguir-ho, no està disposat a renunciar-hi encara, i busca una plataforma que el projecte en el camp de la política o en el del futbol. I per això, s'assegurarà que aquesta vegada no hi haja res que puga barrar-li el pas. Per començar, es cobrarà tants favors com calga de Francesc Petit, el secretari general del Front, un partit que gràcies a ell ha esdevingut decisiu en el Govern. Però també comptarà amb ajudants bastant més inesperats, com ara Celdoni Curull, un agent català de la FIFA que representa Ndiane Bouba, el crac que ha de salvar el València C.F., i Toni Hoyos, un valencià ple de secrets que podrien destruir el Front.
Després de l'èxit de Societat limitada, Ferran Torrent continua el gran fris de València amb Espècies protegides, una novel·la inigualable a l'hora de retratar amb precisió quirúrgica l'època actual.
Deja un comentarioCaptcha

Información y reglas