El senyor de Zapp
Joan Llongueras

Fantástico , Juvenil , Juvenil

El senyor de Zapp

Advertisement

Novela disponible en Catalán


Tres són els objectius de la Ishtar, coronada ja com a reina dels zitis: primer, descobrir què li ha passat a la Nirgal, la seva àvia i anterior reina; segon, esbrinar quin és el malèvol pla secret d'Usumgal, el senyor de Zapp; i, finalment, assolir ...

5€ Gratis por registrarte en Fintonic


Puedes comparlo a través de tiendas externas

El senyor de Zapp - Joan Llongueras


Advertisement


Nombre: El senyor de Zapp


Escrito por: Joan Llongueras

Tipo de documento: EPUB   

Tipo: Ficción

Género: Novela

Temas: Fantástico , Juvenil , Juvenil

Número de páginas: 285

Idioma del fichero: Catalán

Año de publicación: 2007

Contiene ilustracionesSINOPSIS:

Tres són els objectius de la Ishtar, coronada ja com a reina dels zitis: primer, descobrir què li ha passat a la Nirgal, la seva àvia i anterior reina; segon, esbrinar quin és el malèvol pla secret d'Usumgal, el senyor de Zapp; i, finalment, assolir els sis factors que encara li calen per a completar el seu entrenament en els tres eixos d'habilitats kiites.

En aquesta ocasió la Ullah i en Zuk encapçalaran la recerca de la Nirgal, mentre que en Galam i en Golik treballaran conjuntament per a descobrir què amaga l'Usumgal. I serà en Kuzu, rei dels kuzubis, qui entrenarà la Ishtar per a que assoleixi els vint-i-un nivells d'habilitat. Al llarg d'aquest entrenament ella descobrirà qui s'amaga darrera d'aquest enigmàtic personatge, que en un principi li semblava estricte, sever, i avorrit.

Durant tot aquest temps tindrà oportunitat de conèixer més a fons el planeta Ki i les diferents cultures de cada una de les sis races que hi habiten; coneixerà nous companys de viatge que l'ajudaran, i evidentment, nous enemics que li posaran les coses encara més difícils.
Per par seva, l'Usumgal, el cruel dictador, haurà de trobar solucions per als seus maldecaps. No tan sols ha perdut la gran oportunitat d'evitar la successió del tron dels zittis, sinó que també ha estat derrotat a la batalla de la Vall de l'Oracle, ha desaparegut un dels seus dos grans consellers, i per complicar-li encara més les coses, les rebel·lions populars han anat en augment, i es tem un possible cop d'estat.

Enigmes i secrets, descobriments i confessions, ens endinsaran en més profunditat en aquest complex món paral·lel, i ens faran entendre moltes incògnites fins al moment mai revelades, entre elles, la més important per a la Ishtar: quin ha estat el destí de la Nirgal.

Loading...Deja un comentarioCaptcha

Información y reglas