La Reina de Kigal (cat)
Joan Llongueras

Fantástico , Juvenil , Juvenil

La Reina de Kigal (cat)

Advertisement

Novela disponible en Catalán


A La Reina de Kigal l'acció passa uns 400 anys enrere en la història de Ki, si tenim en compte El ceptre de Zink i El senyor de Zapp. La jove Nirgal, hereva de la corona de Kigal, ha d'afrontar i superar les proves que la faran la nova reina, substit ...

5€ Gratis por registrarte en Fintonic


Puedes comparlo a través de tiendas externas

La Reina de Kigal (cat) - Joan Llongueras


Advertisement


Nombre: La Reina de Kigal (cat)


Escrito por: Joan Llongueras

Tipo de documento: EPUB   

Tipo: Ficción

Género: Novela

Temas: Fantástico , Juvenil , Juvenil

Número de páginas: 267

Idioma del fichero: Catalán

Año de publicación: 2014
SINOPSIS:

A La Reina de Kigal l'acció passa uns 400 anys enrere en la història de Ki, si tenim en compte El ceptre de Zink i El senyor de Zapp. La jove Nirgal, hereva de la corona de Kigal, ha d'afrontar i superar les proves que la faran la nova reina, substituint al seu pare, el rei Lugal, cansat ja d'exercir el poder i amb moltes ganes de viure la vida amb una certa tranquil·litat.

La Reina de Kigal és doncs una preqüela de la saga Kadingir, escrita pels autors Joan Llongueras i Mercè Masnou, per ampliar alguns conceptes i idees referents a Ki i al seu fantàstic univers.

Un interludi a l'espera dels dos llibres que completaran l'arc argumental començat amb El ceptre de Zink i El senyor de Zapp, els dos primers llibres de la tetralogia que completaran El cas Shapla i El quart poder. Aquesta tetralogia, porta d'entrada de la saga Kadingir, tanca el mes d'estiu en què la Ishtar descobreix Ki i fa les seves primeres passes, cada vegada més segura, com a reina de Kigal, succeint la seva estimada i admirada àvia Nirgal, amb l'ajut dels seus amics i consellers a l'hora d'enfrontar-se a múltiples aventures i perills.

La Reina de Kigal, un nou llibre de Kadingir que esperem que pugueu tenir aviat a les vostres mans els seguidors i les seguidores de la saga!

Loading...Deja un comentarioCaptcha

Información y reglas