Cavall i rei
Ferran Torrent

Policial

Cavall i rei

Advertisement

Novela disponible en Catalán


Hèctor Barrera, ex-boxador i periodista de successos, es troba en plena investigació de la mort d´una prostituta quan es produeix el segrest d´un industrial valencià. Aquests dos casos l´absorbiran per complet i el portaran a una veritable cursa d ...

5€ Gratis por registrarte en Fintonic


Puedes comparlo a través de tiendas externas

Cavall i rei - Ferran Torrent


Advertisement


Nombre: Cavall i rei


Escrito por: Ferran Torrent

Tipo de documento: EPUB   

Tipo: Ficción

Género: Novela

Temas: Policial

Número de páginas: 119

Idioma del fichero: Catalán

Año de publicación: 1989
SINOPSIS:

Hèctor Barrera, ex-boxador i periodista de successos, es troba en plena investigació de la mort d´una prostituta quan es produeix el segrest d´un industrial valencià. Aquests dos casos l´absorbiran per complet i el portaran a una veritable cursa d´obstacles. La tossudesa del seu pare malalt, els punts flacs d´un comissari ambiciós i les demandes afectives d´una veïna molt especial obstaculitzaran reiteradament el curs de les seves investigacions. Fins al punt que Barrera necessitarà l´ajut de Carlota Max, periodista del cor, i de Toni Butxana, l´ex-detectiu que protagonitzà d´altres novel·les de Torrent i que ara es troba amistançat amb una vídua rica. Només amb aquest parell de padrins podrà Barrera accedir als ambients d´alt stànding que desitja.
Cavall i rei és un cru retrat del món corrupte que envolta l´alta burgesia valenciana i els seus imitadors més fidels, escrita en un llenguatge àgil i versemblant. Ens trobem davant d´una continuació reeixida de l´univers de ficció que Ferran Torrent ha sabut crear en el marc urbà de València amb gran visió de la jugada. Una visió, la de Torrent, que sap conjuminar la cruesa del cronista amb una bona dosi d´humor.

Loading...Deja un comentarioCaptcha

Información y reglas