Estupor i tremolors
Amélie Nothomb

Sátira

Estupor i tremolors

Advertisement

Novela disponible en Catalán


La protagonista d'aquesta història, la mateixa Amélie, explica en primera persona el claustrofòbic món d'una empresa japonesa, amb jornades de deu hores, una jerarquia asfixiant i una submissió que l'obliga a fer les feines més humiliants. A poc a po ...
Compra el libro en papel por   7.93 €

Pedido rápido de Paypal

Envío: 4,5 €


5€ Gratis por registrarte en Fintonic


Puedes comprarlo a través de tiendas externas

Estupor i tremolors - Amélie Nothomb


Advertisement


Nombre: Estupor i tremolors


Escrito por: Amélie Nothomb

Traducido por: Antoni Dalmau

Tipo de documento: EPUB   

Tipo: Ficción

Género: Novela

Temas: Sátira

Número de páginas: 72

Idioma del fichero: Catalán

Año de publicación: 1999

ISBN: 9788499300610
SINOPSIS:

La protagonista d'aquesta història, la mateixa Amélie, explica en primera persona el claustrofòbic món d'una empresa japonesa, amb jornades de deu hores, una jerarquia asfixiant i una submissió que l'obliga a fer les feines més humiliants. A poc a poc, Amélie anirà sucumbint a les exigències de la companyia i tota la seva vida ”i fins i tot la seva personalitat” acabarà engolida per la infernal inèrcia creada, acceptant situacions esperpèntiques que voregen l'absurd.
Estupor i tremolors, expressió que fa referència a l'estat d'insignificança amb què, en l'antic protocol imperial nipó, cal adreçar-se a l'emperador, va causar una gran commoció a França, tant per la seva qualitat literària (Gran Premi de l'Acadèmia Francesa), com per l'èxit de vendes i el debat que va generar, a punt de provocar un conflicte diplomàtic entre França i el Japó per la radiografia despietada que fa de la societat japonesa.

CITAS:
  • «He fallat! Mateu-me. Compliu, però, la meva darrera voluntat: que sigui Fubuki qui em doni la mort. Que em descargoli el crani com si fos una pebrera. La meva sang rajarà i serà pebre negre. Preneu-ne i mengeu-ne tots, que aquest és el meu pebre que serà vessat per vosaltres i per tots els homes, el pebre de l'aliança nova i eterna. Esternudareu en memòria meva».
  • Entre el suïcidi i la transpiració, no ho dubtis gens ni mica. Vessar la teva sang és tan admirable com horrible és que vessis la teva suor.


Loading...Deja un comentarioCaptcha

Información y reglas