La mala dona
Marc Pastor

Histórico

La mala dona

Advertisement

Novela disponible en Español


A la ciutat de Barcelona, fa un temps que hi van desapareixent nens, fills de prostitutes, que no gosen denunciar els segrestos a la policia. El rumor popular, perÁ², es va fent més i més fort fins que un inspector, MoisÁ¨s Corvo, un home una mica be ...

5€ Gratis por registrarte en Fintonic


Puedes comprarlo a través de tiendas externas

La mala dona - Marc Pastor


Advertisement


Nombre: La mala dona


Escrito por: Marc Pastor

Tipo de documento: EPUB   

Tipo: Ficción

Género: Novela

Temas: Histórico

Número de páginas: 183

Idioma del fichero: Español

Año de publicación: 2008

ISBN: 9788482647401
SINOPSIS:

A la ciutat de Barcelona, fa un temps que hi van desapareixent nens, fills de prostitutes, que no gosen denunciar els segrestos a la policia. El rumor popular, perÁ², es va fent més i més fort fins que un inspector, MoisÁ¨s Corvo, un home una mica bevedor, putero i que pensa que de tant en tant s'ha de ser resolutiu i treure el puny o l'arma de foc, segons el cas, comença a interessar-se pel cas.
Original i sorprenent, La mala dona suposa la confirmació del talent literari de Marc Pastor, que va debutar el 2007 amb Montecristo. Agosarada en el seu plantejament i estructura, la novel·la guanyadora del primer premi Crims de Tinta apel·la constantment a la sensibilitat i la intel·ligÁ¨ncia del lector i conté un punt de vista que no deixarÁ  ningú indiferent.

Loading...Deja un comentarioCaptcha

Información y reglas