La història d Edgar Sawtelle
David Wroblewski

Drama

La història d Edgar Sawtelle

Advertisement

Novela disponible en Catalán


Esplèndida, misteriosa, captivadora i altament addictiva, considerada per molts una de les grans novel·les americanes de tots els temps.
La història d'Edgar Sawtelle narra les aventures d'un nen de nou anys, mut de naixement, que porta una ...

5€ Gratis por registrarte en Fintonic


Puedes comparlo a través de tiendas externas

La història d Edgar Sawtelle - David Wroblewski


Advertisement


Nombre: La història d Edgar Sawtelle


Escrito por: David Wroblewski

Traducido por: Josefina Caball

Tipo de documento: EPUB   

Tipo: Ficción

Género: Novela

Temas: Drama

Número de páginas: 548

Idioma del fichero: Catalán

Año de publicación: 2008
SINOPSIS:

Esplèndida, misteriosa, captivadora i altament addictiva, considerada per molts una de les grans novel·les americanes de tots els temps.
La història d'Edgar Sawtelle narra les aventures d'un nen de nou anys, mut de naixement, que porta una vida idíl·lica amb els seus pares en una granja perduda al cor de l'Amèrica profunda. Durant moltes generacions, els Sawtelle s'han dedicat a la cria i l'ensinistrament d'uns gossos que destaquen per la seva lleialtat, com l'Almondine, company inseparable i aliat incondicional de l'Edgar. Però l'arribada del seu oncle Claude, germà del pare, trenca l'harmonia familiar i precipita les vides dels personatges a una tragèdia devastadora que obligarà l'Edgar a fugir cap als boscos, acompanyat nomes de tres dels seus gossos. Torturat per la culpa i profundament abatut, l'Edgar sobreviu als boscos en un procés de superació personal i iniciació a la vida adulta que l'obligarà a triar entre continuar fugint o tornar a casa i enfrontar-se amb els misteris que ha deixat per resoldre.
Plena d'escenes memorables i personatges inoblidables, La història d'Edgar Sawtelle és una novel·la fresca i imprevisible, absorbent, que ha enamorat els lectors d'arreu del món. Torbadora i incomparable, convertida ja en un clàssic contemporani, es una lectura tan imprescindible com compulsiva que explora el poder de l'amistat, la lleialtat i la valentia en un món minat de traïcions i desenganys.

Loading...Deja un comentarioCaptcha

Información y reglas