El llop estepari
Hermann Hesse

Filosófico

El llop estepari

Advertisement

Novela disponible en Catalán


L obra ens explica la història de Harry Haller, un home desenganyat que no arriba a integrar-se en una societat que no se li assembla gens. L home es defineix així com un llop de l estepa, animal solitari, extraviat en un món que li sembla incomprens ...
Compra el libro en papel por   8.93 €

Pedido rápido de Paypal

Envío: 4,5 €


5€ Gratis por registrarte en Fintonic


Puedes comprarlo a través de tiendas externas

El llop estepari - Hermann Hesse


Advertisement


Nombre: El llop estepari


Escrito por: Hermann Hesse

Traducido por: Jesús Maria Giralt

Tipo de documento: EPUB   

Tipo: Ficción

Género: Novela

Temas: Filosófico

Número de páginas: 177

Idioma del fichero: Catalán

ISBN: 9788499301709
SINOPSIS:

L obra ens explica la història de Harry Haller, un home desenganyat que no arriba a integrar-se en una societat que no se li assembla gens. L home es defineix així com un llop de l estepa, animal solitari, extraviat en un món que li sembla incomprensible. La seva trobada amb diversos personatges li permetrà afrontar la seva desil·lusió, especialment gràcies a un «viatge» iniciàtic que li permetrà descobrir diferents aspectes de la seva personalitat.
Hermann Hesse fa, a El llop estepari, una recreació turmentada, poètica, gairebé fàustica, d una mena de misantrop que topa frontalment amb la societat burgesa. Es tracta d un individu dolorosament escindit entre l home lúcid, inclinat al bé, i l ésser instintiu, salvatge i ferotge, talment un llop. Aquest llibre ”va escriure Hesse” parla de greuges i de mancances; però, amb tot, no és pas el llibre d un home desesperat, sinó el d un home ple de fe.

Loading...Deja un comentarioCaptcha

Información y reglas