El símbol perdut
Dan Brown

Intriga

El símbol perdut

Advertisement

Novela disponible en Catalán


Washington D.C.: Robert Langdon, professor de simbologia de la Universitat de Harvard, vola cap a la capital dels Estats Units per donar una classe magistral al Capitoli. Poc després de la seva arribada, apareix al centre de la Rotonda un objecte amb ...
Compra el libro en papel por   10.92 €

Pedido rápido de Paypal

Envío: 4,5 €


Puedes comprarlo a través de tiendas externas

Regalamos 5€ por registrarte
5€ Gratis por registrarte en i-say.com
Participa en encuestas, comparte tus opiniones y elige tus regalos. ¡Todo con i-Say!
¡Además participarás en el sorteo de 30 tarjetas de compra prepago por valor de 100 € cada una!

El símbol perdut - Dan Brown


Advertisement


Nombre: El símbol perdut


Escrito por: Dan Brown

Traducido por:

Anotaciones:

Tipo de documento: EPUB   

Tipo: Ficción

Género: Novela

Temas: Intriga

Número de páginas: 588

Idioma del fichero: Catalán

Año de publicación: 2009

ISBN: 9788499302393

Contiene ilustracionesSINOPSIS:

Washington D.C.: Robert Langdon, professor de simbologia de la Universitat de Harvard, vola cap a la capital dels Estats Units per donar una classe magistral al Capitoli. Poc després de la seva arribada, apareix al centre de la Rotonda un objecte amb un missatge desconcertant -xifrat en cinc símbols-. En aquesta enigmàtica inscripció Langdon hi reconeix de seguida una invitació atàvica, una crida misteriosa que prové d'un món esotèric i llunyà. Aquest descobriment coincideix amb el segrest del seu amic i mentor, Peter Solomon, filantrop i membre de la maçoneria. Langdon comprèn que els dos fets estan relacionats i no li queda sinó acceptar el repte de resoldre aquest estrany misteri. És una qüestió de vida o mort. A partir d'aquí, Langdon és arrossegat a una aventura que el portarà cap als túnels, temples i cambres secretes de la ciutat més important dels Estats Units. En poquíssimes hores, tot allò familiar es converteix en un món clandestí i pertorbador els secrets del qual han quedat curosament amagats en un passat de secrets maçònics i revelacions mai vistes que semblen conduir a una veritat impossible i inquietant.
Una novel·la trepidant carregada d'intriga. Perquè no hi ha secret més extraordinari que aquell que ens descobreix allò que ja teníem a la vista.

Loading...Deja un comentarioCaptcha

Información y reglas