El món groc
Albert Espinosa

Autoayuda

El món groc

Advertisement

Ensayo disponible en Catalán


Si creus en els somnis, es faran realitat. El món groc és un món fantàstic que vull compartir amb tu, és el món dels descobriments que vaig fer durant els deu anys que vaig estar malalt de càncer. És curiós, perÁ² la força, la vitalitat i les ...

5€ Gratis por registrarte en Fintonic


Puedes comparlo a través de tiendas externas

El món groc - Albert Espinosa


Advertisement


Nombre: El món groc


Escrito por: Albert Espinosa

Tipo de documento: EPUB   

Tipo: No Ficción

Género: Ensayo

Temas: Autoayuda

Número de páginas: 117

Idioma del fichero: Catalán

Año de publicación: 2008
SINOPSIS:

Si creus en els somnis, es faran realitat. El món groc és un món fantàstic que vull compartir amb tu, és el món dels descobriments que vaig fer durant els deu anys que vaig estar malalt de càncer. És curiós, perÁ² la força, la vitalitat i les troballes que fas quan estàs malalt serveixen també quan estàs bé, en el dia a dia. Aquest llibre et farà conèixer i entrar en aquest món especial i diferent, perÁ² sobretot et farà descobrir els "grocs": el nou esglaó de l'amistat, les persones que no són ni els amants ni els amics, aquella gent que s'encreua a la teva vida i que amb una sola conversa pot arribar a fer-la canviar. No t'avanço res més, hauràs de llegir el llibre per poder començar a trobar els teus "grocs". Potser un d'ells sigui jo... El món groc parla de com és de senzill creure en els somnis perquè aquests es creÁ¯n. I és que entre creure i crear només hi ha poques lletres de distància. A què esperes per saber qui són els teus "grocs", la nova manera de veure l'amistat! Albert Espinosa.
"L'Albert parla d'un món a l'abast de tothom, i que té el color del Sol: el món groc. Un lloc càlid on els petons poden durar deu minuts, on els desconeguts poden ser els teus millors aliats, on la por perd el seu significat, on la mort no és allÁ² que els passa als altres i la vida és el més valuós. Aquest llibre parla de tot aixÁ², de tot el que sentim i no diem, de la por que ens treguin el que tenim, de reconèixer-nos de manera completa i apreciar qui som cada segon del dia. Llarga vida a l'Albert!". Eloy Azorín, actor.

Loading...Deja un comentarioCaptcha

Información y reglas