L assassinat de Roger Ackroyd
Agatha Christie

Policial

L assassinat de Roger Ackroyd

Advertisement

Novela disponible en Catalán


Si alguna cosa porta de corcoll la Caroline Sheppard és no saber la identitat del seu nou veí.
Perquè la Caroline és la persona més ben informada de King's Abbot. Durant un any, no s'ha cansat de dir a qui la volgués escoltar que mistress Ferrars ...

5€ Gratis por registrarte en Fintonic


Puedes comparlo a través de tiendas externas

L assassinat de Roger Ackroyd - Agatha Christie


Advertisement


Nombre: L assassinat de Roger Ackroyd


Escrito por: Agatha Christie

Traducido por: Ramon Folch I Camarasa

Tipo de documento: EPUB   

Tipo: Ficción

Género: Novela

Temas: Policial

Número de páginas: 210

Idioma del fichero: Catalán

Año de publicación: 1927
SINOPSIS:

Si alguna cosa porta de corcoll la Caroline Sheppard és no saber la identitat del seu nou veí.
Perquè la Caroline és la persona més ben informada de King's Abbot. Durant un any, no s'ha cansat de dir a qui la volgués escoltar que mistress Ferrars va enverinar el seu marit i quan, finalment, la vídua s'ha suïcidat amb una sobredosi de somnífers, ho ha considerat la prova de la seva teoria. També és ben sabut que, un cop passat el dol, ella i Roger Ackroyd s'haurien casat. El que no sospita és que durant aquest any algú ha estat fent xantatge a mistress Ferrars i que ella, desesperada, ho ha explicat a l'Ackroyd. Quan el troben mort amb una daga tunisiana clavada a l'esquena, però, és evident que el xantatgista sí que ho havia sabut. Massa incògnites per a la Caroline. Encara bo que el veí, un home de cap ovalat i bigoti immens que es dedica a cultivar carbassots, resulta ser el detectiu Hercule Poirot.
L'assassinat de Roger Ackroyd (1927) està considerada una de les obres mestres d'Agatha Christie, un cas precís com el mecanisme d'un rellotge i amb una de les solucions més intel·ligents i imaginatives de la seva carrera. Tot un repte per a les «petites cèl·lules grises» dels lectors.

Loading...Deja un comentarioCaptcha

Información y reglas