El Senyor dels Anells
J. R. R. Tolkien

Aventuras

El Senyor dels Anells

Advertisement

Novela disponible en Catalán


A la història de la literatura hi ha pocs llibres tan singulars i imaginatius com El Senyor dels Anells (1949), una fantasia èpica que relata la titànica lluita que sostenen els Pobles Lliures de la Terra Mitjana contra les forces del Mal lide ...

5€ Gratis por registrarte en Fintonic


Puedes comparlo a través de tiendas externas

El Senyor dels Anells - J. R. R. Tolkien


Advertisement


Nombre: El Senyor dels Anells


Escrito por: J. R. R. Tolkien

Tipo de documento: EPUB   

Tipo: Ficción

Género: Novela

Temas: Aventuras

Número de páginas: 1267

Idioma del fichero: Catalán

Año de publicación: 1954

Contiene ilustraciones y Contiene anotacionesSINOPSIS:

A la història de la literatura hi ha pocs llibres tan singulars i imaginatius com El Senyor dels Anells (1949), una fantasia èpica que relata la titànica lluita que sostenen els Pobles Lliures de la Terra Mitjana contra les forces del Mal liderades per en Sàuron, el Senyor dels Anells, que pretén apropiar-se de l'Anell del Poder i dur la destrucció i la mort a tota la Terra Mitjana.
En aquesta imposant epopeia, l'escriptor britànic John Ronald Reuel Tolkien (1892-1973) ens mostra que la desmesurada ambició de poder corromp a qui la pateix i que aquesta avidesa només es pot combatre amb la pràctica de virtuts com la humilitat, la misericòrdia, la camaraderia, la fidelitat, el coratge i la perseverança. Aquests valors són els que permeten a homes, elfs, nans i hòbbits vèncer tota mena d'obstacles i anihilar finalment l'exèrcit sinistre d'en Sàuron.

Loading...Deja un comentarioCaptcha

Información y reglas