L alquimista
Paulo Coelho

Didáctico

L alquimista

Advertisement

Novela disponible en Catalán


Quan una persona desitja realment una cosa, tot l'Univers conspira perquè pugui realitzar el seu somni. N'hi ha prou que es deixi guiar per l'aprenentatge més difícil: aprendre a escoltar el Llenguatge dels Senyals, que està sempre a punt de mostrar ...

5€ Gratis por registrarte en Fintonic


Puedes comparlo a través de tiendas externas

L alquimista - Paulo Coelho


Advertisement


Nombre: L alquimista


Escrito por: Paulo Coelho

Tipo de documento: EPUB   

Tipo: Ficción

Género: Novela

Temas: Didáctico

Número de páginas: 90

Idioma del fichero: Catalán

Año de publicación: 1988
SINOPSIS:

Quan una persona desitja realment una cosa, tot l'Univers conspira perquè pugui realitzar el seu somni. N'hi ha prou que es deixi guiar per l'aprenentatge més difícil: aprendre a escoltar el Llenguatge dels Senyals, que està sempre a punt de mostrar el que els ulls no poden veure.
L'Alquimista relata el viatge del jove Santiago, que va deixar les seves ovelles als camps d'Andalusia per endinsar-se en el desert, camí de les Piràmides. Amb un llenguatge planer, Coelho construeix un símbol cristal·lí sobre l'home, els seus somnis i la vida en el món. Comparada sovint amb El Petit Príncep i Joan Salvador Gavina, aquesta novel·la ha captivat milers de lectors d'arreu del món i ha obtingut un important reconeixement internacional: la National Library Association dels Estats Units el va considerar un dels quatre millors llibres del 1994 i va ser escollit millor llibre de l'any pel Sidney Morning Herald d'Austràlia i pels lectors de la revista francesa Elle.

Loading...Deja un comentarioCaptcha

Información y reglas