L´illa dels cecs al color
Oliver Sacks

Ciencias naturales , Viajes , Viajes

L´illa dels cecs al color

Advertisement

Divulgación disponible en Catalán


Aquest llibre és una aventura fascinant per Pingelap i Pohnpei, dues illes diminutes de la Micronèsia on gran part dels seus habitants no veuen els colors. Aquest viatge, que Oliver Sacks fa acompanyat de dos personatges memorables, un oftalmòleg i u ...

5€ Gratis por registrarte en Fintonic


Puedes comparlo a través de tiendas externas

L´illa dels cecs al color - Oliver Sacks


Advertisement


Nombre: L´illa dels cecs al color


Escrito por: Oliver Sacks

Tipo de documento: EPUB   

Tipo: No Ficción

Género: Divulgación

Temas: Ciencias naturales , Viajes , Viajes

Número de páginas: 261

Idioma del fichero: Catalán

Año de publicación: 1996

Contiene ilustraciones y Contiene anotacionesSINOPSIS:

Aquest llibre és una aventura fascinant per Pingelap i Pohnpei, dues illes diminutes de la Micronèsia on gran part dels seus habitants no veuen els colors. Aquest viatge, que Oliver Sacks fa acompanyat de dos personatges memorables, un oftalmòleg i un científic noruec que només hi veu en blanc-i-negre, és una exploració impressionant de la curiosa malaltia que pateixen els habitants de l'illa, però també de les meravelles de la botànica, la naturalesa del temps geològic i la miraculosa complexitat humana. El viatge ens porta també fins a Guam, una altra illa del Pacífic, on Sacks estudia una malaltia neurodegenerativa absolutament insòlita. «L'illa dels cecs al color» és una magnífica aventura científica escrita amb la destresa i l'amenitat pròpia dels grans llibres de viatges.

«Com a escriptor de llibres de viatge, Sacks és equiparable a Paul Theroux i Bruce Chatwin. Com a investigador dels misteris de la ment, és absolutament únic». “Publishers Weekly”.

«Un recorregut pels mars més estranys i salvatges de l'experiència humana». “The New York Times”.

Loading...Deja un comentarioCaptcha

Información y reglas