L església del mar
Ildefonso Falcones

Histórico

L església del mar

Advertisement

Novela disponible en Catalán


Segle XIV. La ciutat de Barcelona és en el seu moment de màxima prosperitat; ha crescut cap a la Ribera, l’humil barri dels pescadors, on els seus habitants decideixen construir, amb els diners d’uns i l’esforç d’uns altres, el temple marià més gran ...

5€ Gratis por registrarte en Fintonic


Puedes comparlo a través de tiendas externas

L església del mar - Ildefonso Falcones


Advertisement


Nombre: L església del mar


Escrito por: Ildefonso Falcones

Tipo de documento: EPUB   

Tipo: Ficción

Género: Novela

Temas: Histórico

Número de páginas: 550

Idioma del fichero: Catalán

Año de publicación: 2006
SINOPSIS:

Segle XIV. La ciutat de Barcelona és en el seu moment de màxima prosperitat; ha crescut cap a la Ribera, l’humil barri dels pescadors, on els seus habitants decideixen construir, amb els diners d’uns i l’esforç d’uns altres, el temple marià més gran que hom ha conegut: Santa Maria de la Mar.

Una construcció que és paral·lela a l’atzarosa histÁ²ria d’Arnau, fill d’un serf de la terra que fuig dels abusos d’un senyor feudal i es refugia a Barcelona, on es converteix en ciutadà i, gràcies a aixÁ², en un home lliure.

El jove Arnau treballa com a palafrener, bastaix, soldat i canvista. Una vida extenuant, sempre a l’empar de l’església de la Mar, que el portarà de la misèria del fugitiu a la noblesa i la riquesa. PerÁ² en aquesta posició privilegiada també li arriba l’enveja d’altres ciutadans que ordeixen una sÁ²rdida conjura que posa la seva vida en mans de la Inquisició...

L’església del mar
és una trama en la qual s’encreuen lleialtat i venjança, traÁ¯ció i amor, guerra i pesta, en un món marcat per la intolerància religiosa, l’ambició material i la segregació social. Tot aixÁ² converteix aquesta obra no només en una novel·la excepcional, sinó també en la més fascinant i ambiciosa recreació de la llum i les ombres de l’època feudal.

Loading...Deja un comentarioCaptcha

Información y reglas