Contes d una butxaca
Karel Capek

Policial

Contes d una butxaca

Advertisement

Relato disponible en Catalán


Contes d'una butxaca compila i reformula irònicament un ventall de tòpics policíacs, des d'intents grotescos d'assassinat fins a grafòlegs criminalistes i espectacularitzats, passant per robatoris de documents, actors desapareguts i un experim ...

5€ Gratis por registrarte en Fintonic


Puedes comparlo a través de tiendas externas

Contes d una butxaca - Karel Capek


Advertisement


Nombre: Contes d una butxaca


Escrito por: Karel Capek

Tipo de documento: EPUB   

Tipo: Ficción

Género: Relato

Temas: Policial

Número de páginas: 159

Idioma del fichero: Catalán

Año de publicación: 1929
SINOPSIS:

Contes d'una butxaca compila i reformula irònicament un ventall de tòpics policíacs, des d'intents grotescos d'assassinat fins a grafòlegs criminalistes i espectacularitzats, passant per robatoris de documents, actors desapareguts i un experiment inoblidable i hilarant ”“el del professor Rouss- que vol detectar criminals i obtenir-ne confessions per mitjà de l'associació lliure de paraules.
ÄŒapek, un dels autors clàssics de la literatura txeca, contemporani de Kafka, comparteix el sarcasme i l'humor negre de compatriotes com Jan Neruda, Jaroslav Hasek, Bohumil Hrabal o Milan Kundera. Els vint-i-quatre contes d'aquest recull tenen sovint arguments policíacs, i sempre hi trobem una crítica a l'estupidesa humana, a les institucions polítiques (i policíaques) i al poder establert. Són narracions molt divertides i amb molta mala llet que es llegeixen amb voracitat.

Loading...Deja un comentarioCaptcha

Información y reglas