Les germanes Grimes
Richard Yates

Drama

Les germanes Grimes

Advertisement

Novela disponible en Catalán


La Sarah i l'Emily Grimes són dues germanes ben diferents, però comparteixen una educació sentimental. Richard Yates descriu amb una precisió de cirurgià les desventures amoroses de l'Emily, soltera, intel·lectual i cosmopolita, que va passant d'un ...

5€ Gratis por registrarte en Fintonic


Puedes comparlo a través de tiendas externas

Les germanes Grimes - Richard Yates


Advertisement


Nombre: Les germanes Grimes


Escrito por: Richard Yates

Tipo de documento: EPUB   

Tipo: Ficción

Género: Novela

Temas: Drama

Número de páginas: 174

Idioma del fichero: Catalán

Año de publicación: 1976
SINOPSIS:

La Sarah i l'Emily Grimes són dues germanes ben diferents, però comparteixen una educació sentimental. Richard Yates descriu amb una precisió de cirurgià les desventures amoroses de l'Emily, soltera, intel·lectual i cosmopolita, que va passant d'un home a un altre sense acabar de trobar la plenitud. I també la infelicitat de la Sarah, la germana gran, més guapa però també més convencional, que en casar-se es condemna a una vida plena d'ingratituds. Yates també explora de manera magistral les relacions entre mares i filles. La Sarah i l'Emily no acaben d'alliberar-se mai de la Pookie, la seva mare, una dona patètica i dependent, un llast que les marcarà per sempre.
Les germanes Grimes és un catàleg interessantíssim de fracassos sentimentals, una autèntica revelació per a tots aquells que vulguin entendre el desamor entre homes i dones. Com ha observat Julian Barnes, «si Cheever va saber captar la poesia i el surrealisme dels suburbis americans, Yates en va extreure tota la desesperació».

Loading...Deja un comentarioCaptcha

Información y reglas