Àngels i dimonis
Dan Brown

Intriga

Àngels i dimonis

Advertisement

Novela disponible en Catalán


Després del fenomen literari de l'any que ha trasbalsat el món sencer, ens arriba Àngels i Dimonis, la primera entrega de les aventures de Robert Langdon. Molt abans de desxifrar el codi Da Vinci, el prestigiós simbolista és cridat a SuÁ¯ssa per anal ...

5€ Gratis por registrarte en Fintonic


Puedes comparlo a través de tiendas externas

Àngels i dimonis - Dan Brown


Advertisement


Nombre: Àngels i dimonis


Escrito por: Dan Brown

Tipo de documento: EPUB   

Tipo: Ficción

Género: Novela

Temas: Intriga

Número de páginas: 577

Idioma del fichero: Catalán

Año de publicación: 2000
SINOPSIS:

Després del fenomen literari de l'any que ha trasbalsat el món sencer, ens arriba Àngels i Dimonis, la primera entrega de les aventures de Robert Langdon. Molt abans de desxifrar el codi Da Vinci, el prestigiós simbolista és cridat a SuÁ¯ssa per analitzar un criptograma trobat damunt el cadàver del físic Leonardo Vetra.
La pista que hi descobrirà Langdon és sensacional: una disputa a mort entre l'Església catòlica i els il·luminats, germandat secreta que data de temps immemorials. Desesperat per salvar el Vaticà d'una conspiració funesta, el nostre protagonista unirà forces amb la filla de Vetra, Vittoria, una científica de bellesa misteriosa amb qui s'embarcarà en una cacera frenètica per Roma, a través de criptes precintades, catacumbes laberíntiques i catedrals abandonades, fins arribar a la volta més ben amagada del planeta: el refugi secret dels il·luminats.

Loading...Deja un comentarioCaptcha

Información y reglas