Assassinat a l Orient Express
Agatha Christie

Policial , ,

Assassinat a l Orient Express

eBook ofrecido por Playster
¡libros ilimitados!

Novela disponible en Catalán


Un home apareix mort al seu compartiment durant el trajecte de l'Orient Express. La cambra, bloquejada per dins, semblava infranquejable; tot i això, les punyalades a la víctima evidencien que algun dels passatgers ha comès un assassinat. El detectiu ...

Puedes comparlo a través de tiendas externasEnlaces para su descarga
Nombre: Assassinat a l Orient Express


Escrito por: Agatha Christie

Traducido por: Johanna Givanel

Tipo de documento: EPUB   

Tipo: Ficción

Género: Novela

Temas: Policial , ,

Número de páginas: 187

Idioma del fichero: Catalán

Año de publicación: 1934
SINOPSIS:

Un home apareix mort al seu compartiment durant el trajecte de l'Orient Express. La cambra, bloquejada per dins, semblava infranquejable; tot i això, les punyalades a la víctima evidencien que algun dels passatgers ha comès un assassinat. El detectiu Hercule Poirot es troba davant d'un gran misteri; ningú no ha entrat ni sortit del tren, ja que aquest ha quedat atrapat per una tempesta de neu, circumstància que impedeix també que continuÁ¯ el recorregut. Tots els passatgers del tren, que en ple hivern viatja gairebé buit, passen a ser sospitosos des que es descobreix el cadàver fins que Poirot, in extremis, aconsegueix salvar els obstacles i desemmascarar el culpable.
Una de les obres més conegudes de l'autora britànica Agatha Christie, publicada per primer cop l'any 1934, Assassinat a l'Orient Express és tot un clàssic, el màxim exponent de l'estil de l'autora.
Deja un comentarioCaptcha

Información y reglas