Assassinat a l Orient Express
Agatha Christie

Policial

Assassinat a l Orient Express

Advertisement

Novela disponible en Catalán


Un home apareix mort al seu compartiment durant el trajecte de l'Orient Express. La cambra, bloquejada per dins, semblava infranquejable; tot i això, les punyalades a la víctima evidencien que algun dels passatgers ha comès un assassinat. El detectiu ...

5€ Gratis por registrarte en Fintonic


Puedes comparlo a través de tiendas externas

Assassinat a l Orient Express - Agatha Christie


Advertisement


Nombre: Assassinat a l Orient Express


Escrito por: Agatha Christie

Traducido por: Johanna Givanel

Tipo de documento: EPUB   

Tipo: Ficción

Género: Novela

Temas: Policial

Número de páginas: 187

Idioma del fichero: Catalán

Año de publicación: 1934
SINOPSIS:

Un home apareix mort al seu compartiment durant el trajecte de l'Orient Express. La cambra, bloquejada per dins, semblava infranquejable; tot i això, les punyalades a la víctima evidencien que algun dels passatgers ha comès un assassinat. El detectiu Hercule Poirot es troba davant d'un gran misteri; ningú no ha entrat ni sortit del tren, ja que aquest ha quedat atrapat per una tempesta de neu, circumstància que impedeix també que continuÁ¯ el recorregut. Tots els passatgers del tren, que en ple hivern viatja gairebé buit, passen a ser sospitosos des que es descobreix el cadàver fins que Poirot, in extremis, aconsegueix salvar els obstacles i desemmascarar el culpable.
Una de les obres més conegudes de l'autora britànica Agatha Christie, publicada per primer cop l'any 1934, Assassinat a l'Orient Express és tot un clàssic, el màxim exponent de l'estil de l'autora.

Loading...Deja un comentarioCaptcha

Información y reglas