Nou dracs
Michael Connelly

Policial

Nou dracs

Advertisement

Novela disponible en Catalán


Fortune Liquors és una botigueta d'un barri conflictiu de Los Angeles que l'inspector Harry Bosch coneix bé: encara porta a la butxaca una capsa de mistos que hi va agafar fa anys, amb una dita impresa que ha il·luminat alguns dels seus dies més fosc ...

10€ Gratis por registrarte en cashbackdeals


Puedes comparlo a través de tiendas externas

Nou dracs - Michael Connelly


Advertisement

Nombre: Nou dracs


Escrito por: Michael Connelly

Tipo de documento: EPUB   

Tipo: Ficción

Género: Novela

Temas: Policial

Número de páginas: 307

Idioma del fichero: Catalán

Año de publicación: 2009

Contiene ilustraciones y Contiene anotacionesSINOPSIS:

Fortune Liquors és una botigueta d'un barri conflictiu de Los Angeles que l'inspector Harry Bosch coneix bé: encara porta a la butxaca una capsa de mistos que hi va agafar fa anys, amb una dita impresa que ha il·luminat alguns dels seus dies més foscos. Ara el senyor Li, el propietari de Fortune Liquors, és mort. L'han abatut sembla que durant un atracament. En Harry s'involucra a fons en el seu assassinat sense imaginar-se les conseqüències dels seus actes.

A partir d'aquest moment, en Bosch trepitja territori desconegut. Demana a un inspector de la Unitat de Bandes Asiàtiques que l'ajudi a entendre el submón cultural dels xinesos immigrats. A cegues, mogut pel seu imparable instint d'investigador, en Harry ensopega amb els tentacles obscurs de les tríades, un cercle criminal molt influent que controla la població xinesa a nivell mundial.

I, de cop i volta, el seu món s'ensorra. Li prenen l'única cosa bona que té a la vida, la persona que més s'estima, i en Harry se'n va fins a Hong Kong i s'ho juga tot per recuperar el que ha perdut. Mentre la ciutat crema amb la celebració anual dels Esperits famolencs, en Bosch deixa de banda tot el que coneix i arrisca el que li queda en un intent desesperat de superar la ferocitat de la tríada.

Loading...Deja un comentarioCaptcha

Información y reglas